Jag och Mera Petfood

Jag har under flera år utbildat mig inom ämnet hund, både vad gäller inlärning och hälsa men jag har också haft ett stort intresse för foder och vad för mat jag ger mina hundar. Att välja rätt hundfoder är inte lätt, idag finns det mängder av fodersorter att välja på och även jag har letat mig fram i foderdjungeln i många år. När jag kom i kontakt med Mera Petfood i Enköping och testade deras foder kände jag att jag och hundarna hamnat rätt. Nu kan jag tillgodose mina hundars näringsbehov och personalen på Mera Petfood i Enköping har flera gånger varit till stor hjälp för mig när jag behövt vägledning. Mina hundar utfodras individanpassat beroende på ålder, ämnesomsättning och behov.


The Petfood Family

En av alla anledningar till att jag uppskattar just MERA är deras jämna kvalitet. Då jag alltid uppskattat att röra mig i naturen och värnar om den känns det extra bra att veta att Mera har ett stort fokus på miljö och hållbarhet över ett långt perspektiv. Sedan år 2020 produceras alla deras produkter klimatneutralt även om deras hållbarhetsfrågor redan startade 1995. Vad många inte vet är att de är aktiva donatorer till en välgörenhetsorganisation i västra Afrika som varje år förbättrar och bidrar till unga hemlösa barns framtid: att se till att de har tak över huvudet och möjlighet till utbildning och sjukvård. Under 2020 kom Mera med en nyhet i sitt sortiment: en serie veterinärfoder som går att hitta hos utvalda veterinärstationer.

Har ni frågor vad gäller foder kan jag varmt rekommendera er att kontakta Mera Petfood Sverige. De är bara ett samtal eller mail bort, eller varför inte besöka dem i deras egna lokaler i Enköping?