Från två hjul till fyra ben


Jag heter Edit och mitt hundintresse har funnits så långt tillbaka jag kan minnas men det var först när idrottsdrömmarna inom cykelsporten gick i kras på grund av en bruten fot som jag valde att satsa fullt ut på hundintresset. Under fliken Friskvård med hudn kan du läsa mer om mig och mitt intresse för rörelse med hund.

Under åren har jag hunnit med att testa flera olika hundraser för egen del och detta upplever jag har hjälpt mig i min instruktörsroll.

Det viktigaste för mig att förmedla när jag hjälper just dig med din hund är att det ska vara roligt att ha och träna hund! Det ska inte kännas som ett tvång eller jobbigt att ge din hund det den behöver utan det ska bli en del av er vardag. Jag vill också visa dig att det är värt att lägga extra tid på att bygga upp en fin och bra relation eftersom vardagen blir så mycket roligare och enklare då!

Något som är av stor vikt för mig varje gång jag startar upp en kurs eller hjälper någon privat är att ytterligare läsa på om just din hunds rastypiska beteenden för att ha en grund i hur jag ska kunna hjälpa just er på bästa sätt. Detta är något jag önskar alla instruktörer jag träffat på under åren hade gjort när jag kommit på kurs.
Mina hundutbildningar :

- Ledarutveckling steg 1 (2013)

- Ledarutveckling steg 2 (2013)

- Allmän mentalkunskap (2014)

- Viltspårdomare (2014)

- Viltspårdomare (2015)

- Grundmodul (2015)

- SBK-Instruktör Allmänlydnad (2015)

- Fördjupad raskunskap (2017)

- SBK Instruktör Allmänlydnad II, inriktning problemhundar (2018)

- Diplomerad hundmassör (2021) (ingår i Canineopatutbildningen)

- Certifierad Canineopat (2021)

- Certifierad Friskvårdsinstruktör SBK (2021)

​- Diplomerat PT Vattentrask (2021)