HUNDEN - DEN BÄSTA TRÄNINGSKAMRATEN

Vill du hitta ett annat motionssätt med din hund som inte bara innebär promenad? Kanske har du redan försökt men har svårt att hitta motivationen eller motivera din hund? I så fall har du hittat rätt!


Att träna tillsammans med sin bästa vän är något av det roligaste som finns. Om du vill ha hjälp att komma igång med att löpträna, åka skidor eller cykla hjälper jag dig gärna med tips, idéer och  träningsupplägg. Visste du att du även kan styrketräna tillsammans med din hund?


Varför ska du ta hjälp av mig?

Jag har flera års erfarenhet av elitdrott inom cykelsporten med flera sm-medaljer, en svensk cupseger och internationellt tävlande på meritlistan. Under mina år som aktiv har jag också förstått vikten av en allsidig och individanpassad träning för att lyckas och må bra.


När jag valde att lämna elitidrotten upptäckte jag glädjen i att träna med hundarna som blev mina nya träningskamrater.


På fritiden är jag även aktiv som ledare i Tranemo Cykelsällskap där jag ansvarat för flertalet olika träningsgrupper för cyklister i varierande åldrar.


Jag älskar helt enkelt rörelse och att inspirera fler människor till att röra sig för sin egen skull.

Ihop med mina utbildningar kan jag erbjuda  dig ett hållbart och långsiktigt upplägg där vi utgår från både dina och din hunds förutsättningar. 

Här nedan kan du anmäla dig till kommande kurser som är inriktade på träning/motion för både dig och din hund.

Observera att det ännu inte är fastställt datum för någon av träningsgrupperna.

Individuell coaching Mera Löparglädje och styrketräning
Träningsgrupp - Mera löparglädje
 
 
 
 
 
 

Mera Löparglädje

I kursen Mera löparglädje får du lära dig att löpträna tillsammans med din hund. Kursen är individanpassad och passar dig som bara vill komma igång med löpträningen eller få upp tempot på promenaden likväl för dig som vill förbättra tiden när du springer exempelvis 1 mil tillsammans med hunden.


Här finns inget krav på att hunden ska dra dig men du kan få tips även här hur du ska tänka om du vill att hunden ska springa vid sidan eller om den ska hjälpa dig med att hålla tempot.


I kursen kommer vi också lära oss att träna för att få en hållbar kropp och kommer därför gå igenom ett antal cirkelträning- och stretchövningar, både för dig och din hund!

Antal träffar: 9


Antal deltagare: max 8


Tid: _____ (ca 2h/tillfälle) första och sista tillfället kan ta lite mer tid


Kostnad: 1500:-


Startdatum


Under kursen kommer det att finnas möjlighet att låna utrustning i form av dragsele och bälte samt draglina.


För anmälan, scrolla uppåt på sidan!